2017 m. balandžio 22 d., šeštadienis

Spektaklis "Suoliukas ir rožių kvapo arbata"


2017 m. balandžio 26 d. Liepsnojančio Židinio Teatras spektaklį "Suoliukas ir rožių kvapo arbata" rodys Vilniaus "Židinio" suaugusiųjų gimnazijoje. Spektaklio pradžia 18.30 val.

Scenarijaus autorius ir režisierius: Edvinas Šimulynas

Vaidina:
Edvinas Šimulynas (Julius)
Lina Brazauskienė (Benita)
Justina Jakaitė (Rozalija)
Diana Mozoleva (Silvestra)
Adriana Brazauskaitė (Statula)

Garsas ir šviesos: Deividas Adžgauskas
Spektaklio trukmė: 60 min.
Spektaklis nemokamas.

4 komentarai:

  1. paskola! paskola !! paskola !!!
    Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Nepamirškite, kad esame čia, kad visas savo finansines problemas padarytų praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą.
    Tada atsiųskite mums el. Laišką: (amandaafredoloan42@gmail.com) kreiptis dėl paskolos

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano vardas Valeria Marco prieš 6 mėnesius, mano verslo žlugimas, aš neturėjau vilties, kad mano verslas vėl atsidurtų. Bandžiau pasiskolinti pinigus iš banko, bet neturėjau pakankamai pinigų mano kreditinėje kortelėje ir jokios nuosavybės kaip užstato paskolai gauti, tada labai artimas mano draugas „Camila Diego“ supažindino mane su tikruoju paskolos davėju internetu. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Šios moters paskolos bendrovė galėjo suteikti 160 000 eurų paskolą be jokios nuosavybės kaip įkeitimo ar kredito kortelės, tačiau ji man davė pasitikėjimą. Taigi, mano draugai pasakė sau, kodėl aš esu savanaudis, todėl nusprendžiau pasidalinti šia informacija su visais. Jei jums reikia paskolos iš patikimos paskolos skolintojo, susisiekite su Gina Morgan per savo el. Laišką: ginamorganloancompany@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mano vardas Valeria Marco prieš 6 mėnesius, mano verslo žlugimas, aš neturėjau vilties, kad mano verslas vėl atsidurtų. Bandžiau pasiskolinti pinigus iš banko, bet neturėjau pakankamai pinigų mano kreditinėje kortelėje ir jokios nuosavybės kaip užstato paskolai gauti, tada labai artimas mano draugas „Camila Diego“ supažindino mane su tikruoju paskolos davėju internetu. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Šios moters paskolos bendrovė galėjo suteikti 160 000 eurų paskolą be jokios nuosavybės kaip įkeitimo ar kredito kortelės, tačiau ji man davė pasitikėjimą. Taigi, mano draugai pasakė sau, kodėl aš esu savanaudis, todėl nusprendžiau pasidalinti šia informacija su visais. Jei jums reikia paskolos iš patikimos paskolos skolintojo, susisiekite su Gina Morgan per savo el. Laišką: gabolarosaria@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. URGENT LOAN! URGENT LOAN!! URGENT LOAN!!!

    Are you in need of urgent financial assistance for a personal purpose or for your business needs? Here is some good news for you. We offer loans to individuals or corporate firms at the lowest annual percentage rate 2%.

    Contact us today to get:-

    *Car Loans

    *Business Loan

    *Debt Consolidation Loan

    *Personal Loan

    *Business Expansion Loan

    *Student Loan

    *Agricultural Development Loan

    And Lots more.

    Contact us today Via (Expressglobal55@gmail.com) or (+12606355412)

    Thanks.

    AtsakytiPanaikinti