2011 m. kovo 23 d., trečiadienis

Projekto Liepsnojantis „Židinys“ mokymai naujiems komandos nariams


         Mokymai vyko kovo 18 - 20 dienomis netoli Vilniaus esančioje sodyboje. Prie pagrindinės grupės prisijungė Benediktas. Po spektaklio „Tas uždraustas žodis ‚Laisvė‘“  pristatymo Vilniaus vidurinėje mokykloje „Lietuvių namai“ visi projekto dalyviai išvyko į mokymus. Šie mokymai buvo skirti naujo nario įtraukimui į komandą, spektaklio repeticijoms ir  projekto veiklų pasiskirstymui.
         Pirmąjį mokymų vakarą komandos nariai, jaukiai susėdę prie židinio, peržiūrėjo dviejų spektaklių video įrašus. Jų metu girdėjosi pagiriamųjų žodžių, o taip pat ir pastabų iš režisierės, bei aktorių.
         Antrąją mokymų dieną komanda išsakė šių mokymų lūkesčius ir baimes, susipažinom su dienotvarke. Kaip ir praėjusiais mokymai – daugiausia dėmesio buvo skirta repeticijoms. Nors jau du kartus suvaidintas spektaklis, tačiau dar yra kur tobulėti, juk mūsų laukia pasirodymai Klaipėdoje, Kaune, Žemynos gimnazijoje ir „Židinio“  suaugusiųjų vidurinėje mokykloje. Tarp repeticijų komanda aptarę projekto veiklas (kas jau padaryta, ką reikėtu greitu laiku atlikti ir kokios veiklos laukia ateityje). Kiekvienas narys pasiskirstė atsakomybėmis.
         Trečiąją mokymų dieną  po generalinės repeticijos jaunimo iniciatyvinės grupės „Židinys“ nariai įvertimo mokymus, išsakė kritiką ir pasidžiaugė gražiomis akimirkomis, kurias čia patyrė.

Sandra Vilutytė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą